مصادیق بدحجابی دانشجویان مشخص شد: پوشش حجم بدن خانم‌ها را نشان ندهد


خبرگزاری حکومتی ایلنا: پس از گذشت يك ماه‌ونيم از اعلام بحث‌هاي مربوط به اجراي طرح‌هاي عفاف و حجاب و تاكيد وزارت علوم مبني بر لزوم پوشش مناسب در دانشگاه‌ها، معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم مصاديق بدحجابي دانشجويان پسر و دختر را اعلام كرد.

به گزارش ایلنا غلامرضا خواجه سروري با اعلام مصاديق بدحجابي دانشجويان دختر و پسر، گفت: مصاديق پوشش و بدحجابي براي دانشجويان پسر و دختر بدحجاب همان مصاديق آئين‌نامه شوراي عالي انقلاب فرهنگي است كه در آن تاكيد شده كه دانشجويان لباس‌هايي بپوشند كه در عرف مردم و دانشگاهيان جاي داشته باشد و همانند لباس يك فرد معمولي كه در جامعه زندگي مي‌كند، باشد.

او مصداق دقيق و معيار سنجش لباس و نوع پوشش براي دانشگاهيان را نمونه لباس يك فرهيخته عنوان كرد و افزود: دانشجويان بايد لباس‌هايي بپوشند كه همچون نوع پوشش يك انسان فرهيخته و متشخص است و پوششي بايد داشته باشند كه توجهي را جلب نكند.

خواجه‌سروري در تشريح مصاديق پوشش مناسب براي دانشجويان دختر گفت: در آئين‌نامه آمده است كه نوع پوشش دانشجويان دختر بايد به شكلي باشد كه لباس‌ها گشاد و بلند باشد و روسري يا مقنعه نيز بلند و به صورت كلي حجم بدن خانم‌ها را نشان ندهد.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم ضمن توضيح مصاديقي بدحجابي دانشجويان پسر گفت: در آئين‌نامه به نوع پوشش دانشجويان پسر نيز اشاره شده است و نوع برخورد با پسر و دختر تفاوتي ندارد، دانشجويان پسر در ابتدا بايد از پوشيدن لباس‌هايي كه در اصطلاح عام «جلف» ناميده مي‌شود پرهيز كنند و پوشيدن تي‌شرت‌هاي تنگ و بدن‌نما، شلوارهاي كوتاه و تنگ كه با حركتي هم قسمتي از بدن آنها مشخص مي‌شود، ممنوع است و مشكل قانوني دارد.

وي تاكيد كرد: رويكرد وزارت علوم در اين موارد به صورت كلي فرهنگي است اما اگر كسي از دانشجويان از اين موارد تخطي كند با آنها از سوي كميته‌هاي انضباطي برخورد مي‌شود.

وي افزود: برخوردها و تنبيه‌ها متناسب با نوع جرمي است كه اتفاق مي‌افتد كه معمولا يا تذكر كتبي و شفاهي است يا تعليق ترم يا درس كه بستگي به كميته‌هاي انضباطي دانشگاه‌ها دارد.